Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κέντρου Κοινότητας|

Στο πλαίσιο των δράσεων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, το Κέντρο Κοινότητας με αφορμή τις επικείμενες Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα παράσχει ψυχολογική υποστήριξη σε ομαδικό επίπεδο, σε μαθητές της Γ’ Λυκείου του ΕΠΑΛ και ΓΕΛ Ψαχνών ή/και μαθητές των οποίων οι σχολικές μονάδες βρίσκονται σε άλλο Δήμο αλλά είναι κάτοικοι του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων. Η ψυχολογική υποστήριξη θα είναι γνωστικής – συμπεριφορικής προσέγγισης, η οποία έχει καλή επιστημονική τεκμηρίωση για την αντιμετώπιση προβλημάτων άγχους.

Η ομάδα θα αποτελείται από το λιγότερο πέντε (5) έως το ανώτερο δεκατέσσερις (14) μαθητές και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων (Αγγελή Γοβιού 4, Ψαχνά), το Μάιο, σε εβδομαδιαία βάση. Υπεύθυνος της δράσης είναι ο Ψυχολόγος του Κέντρο Κοινότητας (Σίδερης Νικόλαος), ενώ, υποστηρίζεται οργανωτικά από όλο το προσωπικό (Διονέλη Μαρία – Διοικητικός, Χοστολίδου Μαρία – Κοινωνικός Λειτουργός).

Για λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση, τη διαδικασία συμμετοχής και το πρόγραμμα συναντήσεων δείτε το συνημμένο φυλλάδιο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (1)

Δημοσίευση: 3/04/23 11:48 ΠΜ

Close Search Window