Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κέντρου Κοινότητας|

Σας ενημερώνουμε ότι η αναβληθείσα από 9/11/2020 διανομή τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας ΤΕΒΑ του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD) για το Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9/12/2020 από τις 08:00 π.μ. έως τη 13:00 μ.μ. έξω από το Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών στην οδό Σταδίου.

Για την μείωση του κινδύνου συγχρωτισμού πολλών ατόμων που επιβάλλεται για λόγους δημόσιας υγείας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19), οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση τους στον ανοιχτό χώρο της διανομής θα πρέπει να φορούν μάσκα και να πειθαρχούν στις οδηγίες του προσωπικού της διανομής σε σχέση με την τήρηση απόστασης μεταξύ τους.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ενημερωθούν έγκαιρα (τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα) ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο και  θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων ή στην περίπτωση που ο δικαιούχος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες υγείας (άνω των 65 ετών ή κάτω των 65 ετών με υποκείμενο νόσημα), μπορεί να παραλάβει τρίτος, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (χωρίς το γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Σε περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει εξαιτίας προβλημάτων υγείας ή χιλιομετρικής απόστασης παρακαλείται να ενημερώσει στο Κέντρο Κοινότητας μέχρι και την Τρίτη 8/12/2020 στο τηλέφωνο 2228350243.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΕΒΑ

 

Δημοσίευση: 3/12/20 12:01 ΜΜ

Close Search Window