Ανακοινώσεις|

Oι Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, πρόκειται να πραγματοποιήσουν δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (rapid tests) μέσω της δράσης «Drive through testing».

Είναι ένα επιπλέον όπλο που έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε στην ευρύτερη αγροτική περιοχή την περίοδο της συγκομιδής της ελιάς με τα ελαιοτριβεία να δουλεύουν ασταμάτητα.

Παροτρύνουμε κυρίως εργάτες γης και τους εργοδότες αυτών να προσέλθουν για τον προληπτικό έλεγχο.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για το σκοπό αυτό, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 από 9.30 π.μ. έως τη 13.00 μ.μ. στο χώρο έμπροσθεν του Δημοτικού Σχολείου Διρφύων στην Κοινότητα Πάλιουρα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων.

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να δίνουν δείγμα, άμεσα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους και να δημιουργείται συνωστισμός, καθώς δεν υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή,  με τον χρόνο εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Οι πολίτες που θα προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑ

Δημοσίευση: 3/12/20 2:57 ΜΜ

Close Search Window