Κέντρο Διά Βίου Μάθησης|

Η σύσταση και λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. Διρφύων-Μεσσαπίων διενεργείται στo πλαίσιο του έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου» που υλοποιούν η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.).

Ανακοινώνεται ότι χθες, 22 Σεπτεμβρίου 2014, παραλάβαμε το 2ο πακέτο Βεβαιώσεων Παρακολούθησης οι οποίες αφορούν στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας που υλοποιήθηκαν από το ΚΔΒΜ Διρφύων-Μεσσαπίων από το Μάρτιο και έπειτα της προηγούμενης εκπαιδευτικής σεζόν, και οι οποίες έχουν συνυπογραφεί τόσο από το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, όσο και από τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) καθώς και από το Ίδρυμα Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.).

Όσοι λοιπόν από τους συμμετέχοντες στα ως άνω Εκπαιδευτικά Προγράμματα δεν έχουν παραλάβει ακόμη τη Βεβαίωση Παρακολούθησης, μπορούν να προσέρχονται καθημερινά 10:00-13:00 στο Γραφείο Δημοτικής Κατάστασης που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αβάντων 18, Ψαχνά), και να την αναζητούν από την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης, Διασφάλισης Ποιότητας και Οργάνωσης του ΚΔΒΜ του δήμου μας, κα Ειρήνη Χριστότζογλου (22283 502228).

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των Αιτήσεων για τον 2ο Κύκλο Μαθημάτων, τα οποία θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο του 2014 και θα διαρκέσουν έως και το Μάιο του 2015, έχει ήδη ξεκινήσει και μπορεί να πραγματοποιείται έως και τις 31 Οκτωβρίου 2014.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΚΔΒΜ Διρφύων-Μεσσαπίων, παρακαλούμε κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής, την οποία μπορείτε να αποστέλλετε είτε ηλεκτρονικά (kdvm906@gmail.com), είτε με fax (22280-24755), είτε να την καταθέτετε αυτοπροσώπως στην Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης, Διασφάλισης Ποιότητας και Οργάνωσης του ΚΔΒΜ του δήμου μας, προσκομίζοντας ταυτόχρονα φωτοτυπία της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Δημοσίευση: 04/21/17 8:59 ΜΜ

Close Search Window