Κέντρο Διά Βίου Μάθησης|

Η σύσταση και λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. Διρφύων-Μεσσαπίων διενεργείται στo πλαίσιο του έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου» που υλοποιούν η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.).

Έναρξη Νέων Τμημάτων:

Καθώς η ζήτηση για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ Διρφύων-Μεσσαπίων υπήρξε ιδιαίτερα αυξημένη, 2 ακόμη Τμήματα ξεκινούν τη λειτουργία τους αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα αύριο Τρίτη, 27 Μαΐου 2014. Πρόκειται για τα εκπαιδευτικά προγράμματα 1.8 “Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση” και 1.9 “Σύγχρονες Τραπεζικές Συναλλαγές”, τα μαθήματα των οποίων θα διεξάγονται τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

1.8 “Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση”

(2ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών)

Τρίτη 17:00-20:00

1.9 “Σύγχρονες Τραπεζικές Συναλλαγές”

(2ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών)

Δευτέρα 19:00-21:00

Τρίτη 19:00-21:00

Με δεδομένο ότι από 31 Μαρτίου 2014 έχει λήξει η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ Διρφύων-Μεσσαπίων, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα οποία αναμένεται η δημιουργία τμήματος βάσει του αριθμού των αιτήσεων που έχουμε λάβει, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ενώ ανάλογη ανακοίνωση θα υπάρξει και στη δημοτική ιστοσελίδα.

Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Προγράμματος Εκπαιδευόμενου:

Για τα εκπαιδευτικά προγράμματα των οποίων ο κύκλος μαθημάτων έχει ολοκληρωθεί, υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να μπορέσει να εκδοθεί η Βεβαίωση Παρακολούθησης θα πρέπει όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει τα ως άνω προγράμματα να συμπληρώσουν το Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Προγράμματος Εκπαιδευόμενου (κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το ερωτηματολόγιο). Το Ερωτηματολόγιο μπορεί να αποστέλλεται είτε ηλεκτρονικά (kdvm906@gmail.com), είτε με fax (22280-23844). Για όσους επιθυμούν να καταθέσουν αυτοπροσώπως το Ερωτηματολόγιο, μπορούν να προσέρχονται καθημερινά 10:00-13:00 στο Γραφείο Δημοτικής Κατάστασης που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αβάντων 18, Ψαχνά), καταθέτοντάς το υπ’ όψιν της κας Ειρήνης Χριστότζογλου (Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης, Διασφάλισης Ποιότητας και Οργάνωσης του ΚΔΒΜ Διρφύων-Μεσσαπίων).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 22283-50228 (Ειρήνη Χριστότζογλου: Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης, Διασφάλισης Ποιότητας και Οργάνωσης του ΚΔΒΜ Διρφύων-Μεσσαπίων) και 22283 50203 (Μαρία Γάτου: Γραφείο Δημάρχου).

Δημοσίευση: 21/04/17 8:56 ΜΜ

Close Search Window