Βοήθεια στο Σπίτι|

Ο Δήμος Διρφύων- Μεσσαπίων στα πλαίσια εφαρμογής προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας και σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», συμβάλλει στον  εμβολιασμό της εποχικής γρίπης σε άτομα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων με σκοπό την προστασία των ομάδων υψηλού κινδύνου.

Ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο διαθέσιμο μέσο πρόληψης για τη νόσο,  είναι αναγκαίο να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με έμφαση σε συγκεκριμένες ομάδες αυξημένου κινδύνου για εμβολιασμό, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας και αποτελεί θεμέλιο λίθο της προληπτικής ιατρικής.

Για την διευκόλυνση ευπαθών ομάδων και ΑΜΕΑ των δημοτών μας και για να έχουμε μια αποτελεσματική και ωφέλιμη για την δημόσια υγεία εμβολιαστική περίοδο, καλούμε όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από: Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 στο τηλέφωνο: 2228025322 και στο email: kepygeiasdirfionmessapiοn@gmail.com

Ώστε να συμμετέχουν στον εμβολιασμό και να δοθούν διευκρινήσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του.

Αυτή η εικόνα απαιτεί εναλλακτικό κείμενο alt, αλλά το εναλλακτικό κείμενο είναι προς το παρόν κενό. Είτε προσθέστε εναλλακτικό κείμενο είτε επισημάνετε την εικόνα ως διακοσμητική. Αυτή η εικόνα απαιτεί εναλλακτικό κείμενο alt, αλλά το εναλλακτικό κείμενο είναι προς το παρόν κενό. Είτε προσθέστε εναλλακτικό κείμενο είτε επισημάνετε την εικόνα ως διακοσμητική.

Δημοσίευση: 11/10/22 2:00 ΜΜ

Close Search Window