Δελτία Τύπου|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ψαχνά 12/4/2018

ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Αρ. :

ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ( ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ)

Ταχ. Δ/νση : Αβάντων 18

Ταχ.κώδικας : 344 00 ΨΑΧΝΑ ΠΡΟΣ: όλα τα Δημοτικά Σχολεία

Τηλέφωνα : 22283- 50233

ΠΛΗΡΟΦΟΡ: Μϋταλα Ευαγγελία Γυμνάσια

F A X : 22280- 23844 Λύκεια

Ε-MAIL : dikadime@yahoo.gr Αθλητικούς Συλλόγους

Γυμναστήρια

και λοιπούς εκπολιτιστικούς

Συλλόγους

Και όλους τους αθλητές και

Λοιπούς απανταχού πολίτες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

————————————–

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ( ΔΗΚΑΔΙΜΕ) ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ_ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ σας προσκαλεί και φέτος να λάβετε μέρος, αλά και να παρακολουθήσετε τον Μαραθώνιο Δρόμο Θυσίας και Αντοχής «ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΒΙΟΣ» ο οποίος συνδιοργανώνεται με τον Συλλογο ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΨΑΧΝΩΝ, προς τιμήν του μεγάλου τοπικού Ηρωα της Επανάστασης ΑΓΓΕΛΗ ΓΟΒΙΟΥ και ο οποίος είναι πλέον Πανελλήνιας Αθλητικής εμβέλειας και συμμετοχής ,και για Τέταρτη χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη των Ψαχνών την 5/5/2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 5 μμ.

Σας γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν διαδρομές ανάλογες με την αθλητική δυνατότητα και αντοχή του κάθε ενδιαφερόμενου ακόμη για μικρά παιδιά και για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Την αθλητική αυτή συνάντηση θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεγάλοι μαραθωνοδρόμοι αθλητές και Ολυμπιονίκες που έχουν δοξάσει την Ελλάδα.

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι η κεντρική πλατεία «Ελευθερίας » Ψαχνών.

Οι διαδρομές θα είναι οι εξής:

1η . 14 Χιλιόμετρα , πλατεία ψαχνών, πλατεία Αγ. Νικολάου, στροφή από γέφυρα πλησίον Σουπερ Μάρκετ Καλογιάννη και Βασιλόπουλου, προς παραποτάμια οδό, Γέφυρα πλησίον Δημαρχείου, Κ.Υγείας Ψαχνών, ευθεία άγαλμα Αγγελή Γοβιού, Κολοβρέχτη, στροφή προς παραθαλάσσια οδο, Τριστέλα προς Καστέλα, Νεκροταφείο Καστέλας, πλατεία Καστέλας, οικισμό Ρομά , διασταύρωση προς δρόμο για βόρεια Εύβοια, ρετσινάδικο Καπνίση, στροφή προς ξυλουργείο Μακρή και διαδρομή βόρεια των Ψαχνών προς Κρητικού συνεργείο και ευθεία προς κάτω για τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία Ψαχνών.

2η. 5 χιλιόμετρα, ισχύει η ίδια διαδρομή έως τον Αγγελή Γοβιό με στροφή για Καστέλα ,πλατεία Καστέλας, οικισμός Ρομά, στροφή δεξιά από το τρίγωνο της διασταύρωσης προς την Κεντρική Πλατεία Ψαχνών

3η.1000 μέτρα, έως γέφυρα πλησίον Δημαρχείου η ίδια διαδρομή, στροφή αριστερά του Δημαρχείου προς Ζαούρη Κατάστημα και αριστερά προς τρίγωνο πλησίον Χρυσαφόπουλου Ζαχαροπλαστείο, με στροφή δεξιά προς Κεντρική Πλατεία.

Η διαδρομή για ΑΜΕΑ θα οριστεί τις επόμενες μέρες και θα απαντήσουμε στους ενδιαφερόμενους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για κάθε ερώτημα και για εγγραφή είναι:6072610008 Μπαράκος Μιλτιάδης και 6995504199 Μιχελής Αντώνιος.

Με εκτίμηση

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ το Δ.Σ

Δημοσίευση: 16/04/18 4:06 ΜΜ

Close Search Window