Δελτία Τύπου|

Οδύνη και βαθιά θλίψη συνεχίζει να σκεπάζει ό,τι έχει απομείνει από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν αμείλικτα το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Αττικής.

Αναγνωρίζοντας ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να δοθεί άμεσα λύση στην πληθώρα των ζωτικών προβλημάτων που έχουν κληθεί οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να αντιμετωπίσουν, αλλά παραμένοντας βέβαιος ότι όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά μπορούμε να συμβάλουμε ώστε να καταφέρουν αυτοί οι άνθρωποι να αρχίσουν να αναρρώνουν και να στέκονται πάλι στα πόδια τους από την ολοσχερή καταστροφή που βίωσαν, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημότες μας, όπως επίσης το σύνολο των -τοπικών και μη- επαγγελματιών και επιχειρηματιών που ανταποκρίθηκαν αμελλητί στο κάλεσμα του Δήμου μας, για άμεση συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης με προορισμό τη Δυτική Αττική. Ήδη, κατά την πρώτη φάση, συγκεντρώθηκαν συνολικά 15 τόνοι οπωροκηπευτικών, 2 τόνοι ξηράς τροφής, 2 τόνοι ειδών ρουχισμού και 700 κιβώτια νερού.

Η άμεση και καθολική ενεργοποίησή σας, η ανιδιοτελής προσφορά σας και, κυρίως, η δεδηλωμένη πρόθεσή σας να έχει διάρκεια αυτή η πρωτοβουλία μας στο χρόνο -μέχρι της προσωρινής τουλάχιστον αποκατάστασης των πληγέντων- αποτυπώνουν το μεγαλείο που φέρετε μέσα σας προπαντός ως άνθρωποι. Και μόνον το γεγονός ότι όλοι εσείς που σπεύσατε να συνδράμετε δηλώσατε εξαρχής την επιθυμία σας να διατηρηθεί η ανωνυμία σας, επιβεβαιώνει την αυθεντική ευγένεια και αξιοπρέπεια που σάς διακρίνουν και, ειλικρινά, αισθάνομαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μού δώσατε να το διαπιστώσω ο ίδιος.

Επειδή εμπρός στη δύναμη της φύσης όλοι μας μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθούμε εκτεθειμένοι, αποστέλλω και πάλι τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλους εσάς, τους αφανείς εγγυητές του ανιδιοτελούς αλτρουισμού, με την ευχή όλων μας για γρήγορη αποκατάσταση όλων των πληγέντων…

Ο Δήμαρχος

Διρφύων – Μεσσαπίων

 

Γεώργιος Ψαθάς

Δημοσίευση: 24/11/17 4:30 ΜΜ

Close Search Window