Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση ΚΕΠ Υγείας, Επικαιρότητα|

                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσές μου,

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ένας διαρκώς αυξανόμενος ρυθμός μετάδοσης του covid-19  με εμφάνιση πολλών νέων κρουσμάτων.

Το γεγονός αυτό μας υποχρεώνει να κινητοποιηθούμε άμεσα, αν δεν θέλουμε τις επόμενες ημέρες να βρεθούν ο Δήμος μας  και οι τοπικές κοινωνίες μας αντιμέτωπες με ένα νέο κύμα της πανδημίας, που θα έχει σοβαρές συνέπειες όχι μόνον στη δημόσια υγεία  αλλά και την τοπική μας οικονομία.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εξάρω την υπομονή και την  πειθαρχημένη στάση των συμπολιτών μας μέχρι σήμερα  καθώς και το υψηλό αίσθημα ευθύνης στην αντιμετώπιση της πανδημίας τόσο από την μεγάλη προσέλευση τους στους ελέγχους rapid tests όσο και με την μέχρι τώρα συμπεριφορά τους στη τήρηση των μέτρων προφύλαξης.

Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων  βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση και θα συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των πολιτών, με γνώμονα την επιστήμη και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Θα συνεχίσει την διενέργεια rapid tests και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις επιχειρήσεις για την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων.

Οφείλουμε να ενώσουμε (Δήμος, επιχειρήσεις και πολίτες)  τις δυνάμεις μας και «να βάλουμε τα δυνατά μας»,  ώστε να βγούμε νικητές κι από αυτή τη δύσκολη μάχη, όπως το πετύχαμε το προηγούμενο διάστημα.

Έχοντας εμπιστοσύνη προς όλους εσάς, είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να κερδίσουμε και αυτήν την μάχη. Μια μάχη δύσκολη, που η τελική της έκβαση εξαρτάται από όλους μας.

Ψαχνά, 30 Ιανουαρίου 2021

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΘΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σάρωση_20210130

Δημοσίευση: 30/01/21 5:22 ΜΜ

Close Search Window