Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση ΚΕΠ Υγείας, Επικαιρότητα|

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Αγαπητές μου συνδημότισσες, αγαπητοί μου συνδημότες,

    Οι ώρες και οι μέρες είναι κρίσιμες. Σας καλώ να επιδείξουμε για ακόμη μία φορά στάση ευθύνης, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ακούμε τους ειδικούς και συμμορφωνόμαστε στα μέτρα, που επιβάλλει η πολιτεία.

  Ο Δήμος μας βρίσκεται από αύριο σε κατάσταση συναγερμού. Δεν πρέπει να γίνουν λάθη. Χρέος μας είναι να διαφυλάξουμε την υγεία τη δική μας, των δικών μας ανθρώπων, των φίλων μας, των συμπολιτών μας.

   Ως Δήμος θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία. Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Ομάδα Διαχείρισης COVID – 19 της Στερεάς Ελλάδας και τις κοινωνικές υπηρεσίες  του Δήμου θα συνεχιστούν οι έλεγχοι με RAPID TESTS  σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

  Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου παραμένει «στην πρώτη γραμμή» και εξυπηρετεί για ανάγκες σε φάρμακα, σε αγορές κτλ.  όσους δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν.

   Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τα γνωστά μέτρα που ισχύουν σε όλη την  Επικράτεια, στις περιοχές που βρίσκονται στο Επίπεδο Β  – Αυξημένου Κινδύνου, στην οποία ανήκει και ο Δήμος Διρφύων –Μεσσαπίων από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 (06:00 π.μ)  ισχύουν επιπρόσθετα:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από 18:00 έως 05:00.
  • Δια ζώσης λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, Νηπιαγωγείων , Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων.
  • Τηλε-εκπαίδευση για τα Λύκεια.
  • Χώροι Λατρείας: Πραγματοποίηση λειτουργιών με ανώτατο όριο τα 9 άτομα.
  • Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click-in-a-shop) και με 1 άτομο ανά 25τ.μ.
  • Κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές.

    Σας καλώ για ακόμη μια φορά να μείνουμε ενωμένοι. Απευθύνω έκκληση σε όλες και όλους να τηρήσουμε τα μέτρα και να επιδείξουμε ατομική ευθύνη, ώστε να  κερδίσουμε κι αυτή τη μάχη.

 Ψαχνά, 5 Φεβρουαρίου  2021

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΘΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6.2.2021

ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΤΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Γ.Γ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Β

epipeda-prostasias-29-1-21 (1)

Δημοσίευση: 6/02/21 2:10 ΠΜ

Close Search Window