Ανακοινώσεις|

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, συνεπείς για 7η συνεχόμενη χρονιά στο ραντεβού τους, προσκαλούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους να επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία στα Ψαχνά, με ώρα έναρξης 11:00.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το σπίτι του Άγιου Βασίλη, να στείλουν τα χριστουγεννιάτικα γράμματά τους στο ταχυδρομείο, να διασκεδάσουν με τους ζογκλέρ και να παίξουν με τα ξωτικά. Στην πλατεία από το πρωί θα παρευρεθεί ο ραδιοφωνικός σταθμός «Just 93», που θα μάς συνοδεύσει κατά τη διάρκεια της ημέρας με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και μουσικές Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και παραστάσεις από παιδιά του Δήμου.

Το γιορτινό παζάρι που θα στηθεί, προς στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη, θα περιλαμβάνει πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη, στολίδια και δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιούργησαν οι μαθητές των σχολείων με τους γονείς τους και τους δασκάλους τους!

Με όχημα τη φράση “ΜΑΖΙ….αυτή είναι η λεξούλα μου η ΜΑΓΙΚΗ….!”, καλούμαστε όλοι μας να ενισχύσουμε το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατό περισσότερα για τα παιδιά του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Εύβοιας και του ορφανοτροφείου Χαλκίδας.

Δημοσίευση: 5/12/17 5:52 ΜΜ

Close Search Window