Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Επικαιρότητα|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             

ΝΟΜΟΣ   ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ   ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ-ΜΕΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγιασμός Δημοτικού Βρεφικού Σταθμού και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η τέλεση του αγιασμού του Δημοτικού Βρεφικού Σταθμού και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕΑ (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)  παρουσία του Δημάρχου κ. Ψαθά Γεώργιου , της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Αφένδρας Σοφία, γονέων , εθελοντών και φίλων.

Την τελετή αγιασμού τέλεσε ο σεβασμιότατος πάτερ Εμμανουήλ σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας χρονιάς για τις υπηρεσίες φροντίδας και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών του δήμου.

Ο Δήμαρχος,κ. Ψαθάς Γεώργιος  στον χαιρετισμό του, ανέφερε τη σημασία της δημιουργίας αυτών των υποδομών για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας υπογράμμισε τη συνεχή προσπάθεια του δήμου για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και τη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά και τις οικογένειες της περιοχής.

Η Αντιδήμαρχος κ. Αφένδρα Σοφία ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και το προσωπικό  το οποίο προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου και δεσμεύεται για την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής φροντίδας της απασχόλησης των παιδιών.

Ψαχνά, 25 Σεπτεμβρίου 2024

 

Η  Αντιδήμαρχος Υγείας,Κοινωνικής Πολιτικής

Προσχολικής Αγωγής και Ισότητας των φύλων

κδαπ

Αφένδρα Σοφία

Δημοσίευση: 25/09/24 1:49 ΜΜ

Close Search Window