Ανακοινώσεις, Βοήθεια στο Σπίτι, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση ΚΕΠ Υγείας, Επικαιρότητα|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου  Διρφύων -Μεσσαπίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου,  με την έγκριση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας και σε συνεργασία με την ΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΣΣντιδήμαρχο Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των φύλων κα Αφένδρα Σοφία, την Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Μαρία Βασιλείου, των διευθυντών και εκπαιδευτικών των  δημοτικών σχολείων του δήμου μας,  θα υλοποιήσει μια σειρά δράσεων για τα παιδιά των σχολείων, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση τους σε μια τόσο σοβαρή νόσο.

  Η συγκεκριμένη δράση θα λάβει μέρος στα σχολεία και θα γίνει από την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 έως και την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 και θα περιλαμβάνει ομιλία από το προσωπικό της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι», προβολή βίντεο κινουμένων σχεδίων και δημιουργία συμβολικού ΄΄ Κήπου της Ελπίδας΄΄.

Αναλυτικότερα,  η ομιλία θα γίνει στις αίθουσες των σχολείων και θα τηρηθούν όλα  τα ισχύοντα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα , λόγω covid-19.

Το βίντεο που θα προβληθεί είναι κινουμένων σχεδίων με τίτλο  «Η αγάπη ποτέ δεν μας απογοητεύει», που δημιουργήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του παιδικού καρκίνου.

Ο « Κήπος της Ελπίδας»  θα δημιουργηθεί σε σημείο του σχολείου σαν μια συμβολική ένδειξη τιμής για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο Δήμος μας προσεγγίζει με νέο τρόπο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών με συνεχείς δράσεις.

 

 

Ψαχνά, 7 Φεβρουαρίου 2022

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΘΑΣ

 

Δημοσίευση: 10/02/22 3:13 ΜΜ

Close Search Window