Blog, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Επικαιρότητα|

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες που επέλεξαν τα πέντε Τμήματα του ΕΚΠΑ, τα οποία συνθέτουν το Συγκρότημα Ευρίπου και βρίσκονται εντός του Δήμου μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι προσφερόμενες θέσεις καλύφθηκαν και πάνω από 600 φοιτητές/τριες θα ενσωματωθούν στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου και θα γνωρίσουν την φιλοξενία του τόπου μας.

Ο  Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων  έχοντας ξεκινήσει μια ουσιαστική σχέση και συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Συγκρότημα Ευρίπου θα συνεχίσει να δημιουργεί προϋποθέσεις ισχυροποίησης του Ακαδημαϊκού Συγκροτήματος, αφού ο σχεδιασμός για μια διαρκή του ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του τόπου μας φαίνεται να οδηγεί σε θετικά  αποτελέσματα.

Αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Δήμου μας που πέτυχαν στις Πανελλήνιες  Εξετάσεις και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν αντίστοιχα στις πόλεις υποδοχής των Πανεπιστημιακών τους Τμημάτων.

Επίσης  πολλά μπράβο αξίζουν και στα παιδιά που προσπάθησαν ανεξαρτήτου αποτελέσματος και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν και άλλες ευκαιρίες για να αναδείξουν τις ικανότητες τους.

Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους τους φοιτητές μας να ζήσουν την ακαδημαϊκή τους εμπειρία και το ταξίδι των γνώσεων που μόλις τώρα ξεκινά.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για θέματα Διασύνδεσης Δήμου και Συγκροτήματος Ευρίπου ΕΚΠΑ.

κα. Ευαγγελία Σακκή – Καραμούζη

Δημοσίευση: 29/07/24 11:47 ΠΜ

Close Search Window